Login

WELLNESS CONSULT

Gezondheidsbegeleiding

 

Welkom bij Wellness Consult

Gezondheidsbegeleiding door Sabine Verbrugghe

 

U hebt lichamelijke klachten waar je maar mee blijft zitten. U zou willen ontdekken wat de echte oorzaak van je probleem is, daar kan ik je bij helpen. Als gezondheidsbegeleider kijk ik naar jouw persoon, en niet alleen naar een klacht. Je krijgt begeleiding op fysisch, emotioneel en mentaal vlak.

Doordat vervuiling en verzuring van het lichaam vaak de oorzaak zijn van verschillende gezondheidsklachten besteed ik daar in mijn praktijk veel aandacht aan.

Voor wat kan je terecht:

 *Voor het opsporen van voedselintoleranties. Dit doe ik door gebruik te maken van het Quint Systeem. De resultaten worden met je besproken en je krijgt begeleiding naar nieuwe voedingsgewoonten

*Dieptemassage gecombineerd  met TLC bars. En dit om blokades op te lossen, zuren vrij te maken uit de weefsesl zodat giftstoffen afgevoerd kunnen worden.

*Het Ion cleance voetbad gecombineerd met de gespecialiseerde producten van Peter Jentchura.

*Pijnbestrijding met Tachyon materialen.

*Afslanken op maat: afslanken is niet voor iedereen hetzelfde, meten is weten. Voor je begint met afslanken wordt een analyse gemaakt van je lichaam en worden voedselintoleranties opgespoord.  Aan de hand van de resultaten krijg je een persoonlijke plan. Je kan afslanken met de voeding die bij je past.

*Soms kan er homeopathie of bachbloemen ingezet worden om je gemoedstoestanden of onverwerkte emoties  te helpen verwerken

Door de persoonlijke coaching zal vrij gauw verbetering optreden van je gezondheid.
  

Alle toegepaste praktijken zijn geen medische behandelingen. Ze helpen het lichaam te ontgiften, gaan weefsels herstellen en brengen evenwicht in het lichaam. Mocht u ernstige medische problemen hebben contacteer dan altijd eerst een arts.

Je wordt benaderd  zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Je kan je verhaal kwijt, er wordt naar je geluisterd, er wordt klaarheid in je problemen gebracht.  Onder mijn begeleiding vind je de juiste oplossing  voor je problemen. Je leert  in actie te komen om stap per stap de nodige veranderingen in uw leven aan te brengen.
Soms kan het zijn dat je na één consult  voor een tijd verder kunt. Soms zijn er meerdere consulten nodig.

Door de persoonlijke coatching zal vrij gauw verbetering optreden van je gezondheid.

Voetreflexologie, massage kunnen ingezet worden om het lichaam te ondersteunen.
Soms kan er homeopathie of bachbloemen ingezet worden om je gemoedstoestanden of onverwerkte emoties  te helpen verwerken.
Tachyonenergie kan ingezet worden bij pijn en om trauma's te helpen oplossen.

 AlaaAalle