Login

WELLNESS CONSULT

Gezondheidsbegeleiding

Voetreflexologie

Energiedoorstroming is de basis van onze gezondheid.
Voetreflexolgie zal deze energiedoorstroming in balans brengen of onderhouden.
Voetreflexologie kan blokkades deblokeren en aldus  de gezondheid bevorderen.

Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met plaatsen op de voeten. Die plaatsen noemen we "voetreflexzones". Tevens relaxeert en harmoniseert voetreflexologie het lichaam en verhoogt het zelfgenezend vermogen èn de immuniteit.
Wanneer de blokkades zijn opgeheven of opgelost is het lichaam in staat zichzelf te genezen.

Een voetreflexoloog geneest dus niet, zij helpt u slechts te genezen. Een voetreflexoloog gaat er vanuit, dat de mens als "geheel" wordt behandeld en niet alleen dat gedeelte van de voet waar zich de pijn of klacht bevindt. Het is een ideale behandeling complementair met andere geneeswijzen, zowel klassieke als aanvullende.

Reflexologie is natuurlijk, eenvoudig, aangenaam en preventief. Met behulp van de handen word er met speciale technieken op bepaalde gebieden van de voeten gewerkt.

Bij voetreflexologie gebruik ik vaak de tachyon TLC bars, dit helpt om de zoutkristallen die zich op bepaalde delen van de voet hebben neergezet terug in de bloedsomloop te brengen. Zo begint het lichaam zich te ontgiften.


Een liter water drinken na elke voetreflexologie is aangeraden.
De zoutkristallen kunnen zich dan gemakkelijker uitscheiden via de nieren zoniet blijven ze in de bloedbaan circuleren en kunnen er ontgiftigingsverschijnselen ontstaan zoals: