Login

WELLNESS CONSULT

Gezondheidsbegeleiding

 

Tachyon

Tachyonenergie is de eerste vormhebbende energie die voortkomt uit het nulpuntenergieveld, de oerbron van het universum. Tachyon heeft dezelfde eigenschappen als nulpuntenergie en bevat dus de potentie van al-wat-is.

Tachyonisatie is een geniale uitvinding van David Wagner(California-USA).
Tijdens een 14 dagen durend proces wordt de subatomaire structuur van natuurlijke materialen veranderd waardoor deze materialen een antenne van tachyonenergie worden.

Getachyoniseerde materialen

Getachyoniseerde materialen zijn dus antennes van tachyonenergie, Het zijn prachtige materialen om lichaam en geest in contact te brengen met zijn optimale potentie.
Getachyoniseerde materialen hebben een indrukwekkend effect op elke levende structuur die uit evenwicht is geraakt en dus in chaos verkeert (pijn, veroudering, ziekte). Bij contact met tachyonen start een proces dat altijd leidt tot orde, heling, verjonging en hogere evolutie. Door gebruik te maken van de getachyoniseerde materialen zijn er prachtige resultaten gekend, Blokkades die verdwijnen, snelle helingssprocessen bij operaties, chronische vermoeidheden en ontstekingen. Ook vredig afscheid kunnen nemen en zich overgeven aan de onvermijdelijke dood van het fysische lichaam is een proces dat mooi ondersteund kan worden door diverse getachyoniseerde materialen.
Tachyon is geen geneesmiddel. Tachyon versterkt het zelfgenezend systeem van het lichaam.

Hoe werkt tachyon

Alle materie (dus ook onze cellen en organen) heeft een celgeheugen, met andere woorden onze cellen weten perfect hoe ze moeten functioneren. Men kan zeggen dat alle levende cellen een zelfgenezend vermogen hebben. Dit wordt ook SOEV genoemd (subtiel energie organiserend veld).Het SOEV is te beschouwen als de zelfgenezende kracht van alle levende cellen. Het gebeurt heel vaak dat we het contact met onze bron kwijt zijn en niet meer naar onze eigen bron kunnen zonder hulpmiddelen. Getachyoniseerde materialen werken zoals een antenne. Ze brengen de levende wezens terug in contact met die bron via de antenne. Een radio zonder antenne geeft geen muziek weer. 

Zo kan men ook begrijpen dat elk orgaan, met zijn specifieke materie en frequentie, op zijn eigen manier naar evenwicht en heling evolueert bij het gebruik van getachyoniseerde producten. Het SOEV of zelfgenezend geheugen van ieder orgaan of cel zal door de tachyonantenne ( tachyonmaterialen) in contact komen met de juiste frequentie.die nodig zijn om optimaal te functioneren. Wanneer een orgaan uit evenwicht geraakt, is het voldoende om het contact te herstellen met tachyonmaterialen, zodat de nodige correctie wordt uitgevoerd die tot een hogere orde leidt. De persoon in contact met de blokkade die de oorzaak is van zijn lijden, op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak, zodat ook aan de oorzaak kan gewerkt worden. Het proces kan gepaard gaan met emotionele en/of fysieke ontgifting..

Tachyon, kort samengevat:

Tachyonsessie

Bij een tachyonsessie wordt er gebruik gemaakt van getachyoniseerde materialen.
Dit zal een grote steun zijn in de zoektocht naar de oorzaak van de blokkade of de ziekte en het loslaten ervan. Het doel is: heling van het gehele wezen en bewustzijnsverruiming.

Tachyon producten te koop: zie producten

Tachyonervaringsdagen: worden op aanvraag gegeven

 

Tachyonwinkel